18-годишната Надежда Ковачева, която спечели поредния сезон на "Гласът на България" и сумата от 50 000 лева, отвърна на обвиненията и критиките. Знаем, че победата й разбуни духовете у нас като срещу нея скочиха не само обикновените зрители, но и изтъкнати творци като Мариана Попова и Тони Димитрова.

Надежда обаче показа, че има характер и няма да стои и да чете какви неща се пишат против нея. Явно особено я е засегнала критиката на Попова, която заяви, че това не е конкурс за талантливи деца и не може да се даде победата на момиченце, което пее фалшиво.

"Не пея фалшиво! Просто цял месец бях с ангина, лекувах я и паралелно с това давах всичко от себе си. Аз съм адски критична към всичко, което правя и съм перфекционист. Въпреки това не вярвах, че ще се класирам втора, а какво остава за победител?! Наистина бях шокирана, когато казаха името ми", сподели Ковачева.

Надежда каза и че смята да вложи сумата от предаването в образованието си и дори не си е помисляла да я прахоса за някакви глупави глезотии или женски неща. Тя през смях обясни, че не мисли за корекции и се харесва такава, каквато е - дори устни няма да си прави.

А иначе зрителите бяха твърдо зад конкурентката й Димитрина, но... късмет.

Източник: Crimesbg.com