През последните 20 години Николета Лозанова се утвърди като най-известната плеймейтка у нас. Това се доказва и до днес, за ужас на други популярни плейемйтки.

Златка Райкова например вече няколко дни не може да си намери място от случилото се на ревюто на „Кавали“ в центъра на София. Там тя бе унизена и спомените й отпреди 15 години, когато всички се отнасяха с нея като с парцал, се възродиха.

Събитието се проведе пред катедралата „Св. Александър Невски“. Сред гостите бяха и Николета, и Златка. Организаторите обаче бяха запазили за Ни Ло първия ред, а за Злати втория, откъдето се вижда много по-зле.

През цялото време Райкова изглеждала бясна и едва дочакала края, за да си тръгне. Даже не отишла на коктейла, обидена от отношението към нея.

Русата Златка и Николета Лозанова по принцип винаги са били в прилични отношения, макар да са правили секс с един и същ мъж. Валери Божинов изневери на Алисия именно със Златка навремето, а малко по-късно се ожени за Ники.

Според слуховете Райкова този път била повече от бясна, защото е много по-активна в модния бизнес от Николета, а все още не я уважават по начина, по който тя иска.

Припомняме, че Златка Райкова, макар и с година по-голяма от Николета Лозанова, се явява като нейната наследница. Ни Ло е Мис Плеймейт 2006, а Злати Мис Плеймейт 2007.

Източник: Crimesbg.com