Голям скандал сред журито на X Factor заради 14-годишна участничка в прослушванията!

Лют скандал е избухнал в редиците на X Factor днес, когато на прослушване се е явило 14-годишно момиче, научи Kliuki.bg. Саня Армутлиева веднага е възразила, тъй като по правилата всеки участник в шоуто трябва да има минимум 16 години. Любо обаче се е застъпил за момичето, тъй като е по-свободомислещ и не мисли, че трябва да се спират големи таланти само заради възрастта им, предава Signal.bg.

[caption id="attachment_321483" align="alignright" width="300"]Скандал разтърси X Factor Скандал разтърси X Factor[/caption]

В крайна сметка обаче журито е изслушало изпълненията на 14-годишното девойче, което се е представило с песни на Лейди Гага. Въпреки безспорния талант на момичето, възрастта му надделяла в избора на журито и то получило само едно "да", дошло от Любо.

След прослушванията обаче скандалът между Саня и Любо се задълбочил, разказват запознати. Бившият вокалист на "Те" бил много разочарован и направо бесен от отстраняването на толкова талантлива участничка, давайки пример с Богомил Бонев от първия сезон на шоуто, който също започна на 14 години в предаването, а стигна чак до второто място. Саня обаче е отстоявала своето, считайки че не може за всеки талант да се правят компромиси и че затова си има правила.

Въпросната 14-годишна кандидатка е била част от "Големите надежди", така че явно в нея наистина има талант. Въпросът е кое становище е по-правилно - буквата на закона на Саня Армутлиева или либералното мислене на Любо?!