Почти 10 години изминаха откакто Мартина Огнянова сложи рога на Слави Трифонов, опозори го и замина за родната си Варна с друг мъж. За този период много неща се случиха, но тя все още не съжалява за избора си.

Бившата балерина на „Магаданс“ вече има трима сина от бившия боксьор Коко Колев. Двойката обаче едва преживява, тъй като семейството е голямо, а доходите им не чак толкова.

Мартина и Коко дават онлайн семинари по психология и личностно развитие, а освен това той е треньор по бокс в клуб от Нова Загора. Това са единствените доходи на семейството, които изглеждат направо смешно в сравнение с онова, което Мартина получаваше като гадже на Слави Трифонов.

Преди 10 години тя се разписваше на заплата от 2000 лв., но това беше най-малкото, на което се радваше. Шоуменът й осигуряваше охолен живот, скъпи подаръци, скъпи почивки и ресторанти, маркови дрехи и всичко беше от луксозно по-луксозно.

Този живот обаче не липсва на Мартина. И до днес тя не съжалявала, че е избягала от „златната клетка“ на Слави, защото той не иска деца, докато тя жадувала да стане майка. Затова в момента се чувствала като много по-успяла от него, тъй като има три деца, а той продължава да си е стар ерген.

Източник: Crimesbg.com