Мехмед Гогов – Меди трябваше да чака 10 години, за да натрие носа на Саня Армутлиева, че не му даде шанс в музиката. Циганинът от турски произход най-после го направа.

Пътищата на двамата се преплетоха през 2013 г., когато никому неизвестният Мехмед се яви в „Х Фактор“. Той успя да стигне до третия етап на състезанието, а именно „Къщата на съдиите“. Саня бе негов ментор и го отряза на крачка от големите концерти.

Според мнозина тя го е отрязала по расистски причини, което е още по-обидно. Освен това на негово място за концертите включи Атанас Колев, който е рапър и е далеч от пеенето на Меди, което не изглеждаше никак честно.

Оттогава изминаха 10 години, а днес Мехмед е милионер. Това показва простата математика. Само за последната 1 година Меди би трябвало да е натрупал повече от 1 милион лева.

Певецът е затрупан от участия. Пее в различни градове през ден. Има по 15 участия на месец, а само за едно прибира 8000 лв.

Меди сам се продуцира, така че всичко прибира за себе си, като изключим малката част, която плаща на своя екип, с който пътува.

Простите сметки сочат, че ромът с турски корени прибира по 120 бона месечно, като през лятото те могат да стигнат до 150. На практика той би трябвало вече да е милионер.

Меди обаче, като повечето си колеги, прави финансови измами и затова е толкова богат. Според слуховете той отчитал пред НАП едва 30 000 лв. на месец, а останалите ги прибирал чисти, което е измама спрямо държавата.

Източник: Crimesbg.com, Lupa.bg