Роналдиньо с нова възлюбена

Бразилският футболен гений Роналдиньо се сдоби с невероятна нова половинка. Тя се казва Ванеса Таскето и е балерина. Новината буквално заля цяла Бразилия. Веднага някои хора започнаха да подхвърлят, че двойката прилича на известната приказка "Красавицата и Звяра", тъй като русокосата девойка е наистина доста над нивото на футболиста в чисто физически план. Двамата имат и доста сериозна разлика във възрастта, която е от 10 години. Блондинката е едва 24-годишна, докато Рони вече гони 34.

Нека все пак да припомним, че Роналдиньо може да не е красавец, но е истинско величие в световния футбол. Това е играч, който може да се похвали с всякакви отличия както на отборно ниво, така и на индивидуално. Ванеса Таскето е много по-неизвестна за медиите, но пък и доста по-привлекателна.

Вижте ги и преценете дали си подхождат, но положителният отговор изглежда съмнителен. Все пак решете сами.

[caption id="attachment_304941" align="aligncenter" width="300"]Zyar-Krasavica Можем ли да кажем, че той е Звяра, а тя Красавицата?[/caption] [caption id="attachment_304945" align="aligncenter" width="277"]balerina Балерината Ванеса Таскето[/caption] [caption id="attachment_304947" align="aligncenter" width="285"]Gaucho Роналдиньо Гаучо[/caption]