Хубавицата Жизел Бюндхен ще даде купата на футболното световно първенство в Бразилия!

Последните носители на световната купа по футбол бяха от отбора на Испания. Карлес Пуйол в качеството си на представител на този тим ще награди победителя от финалния мач между Германия и Аржентина, който утре ще се играе на стадион "Маракана". Купата ще бъде транспортирана от Испания до стадиона в Бразилия в специална каса, съобщават от БНТ и испанското издание "АС".

Освен Карлес Пуйол, на церемонията по награждаването ще му партнира световно известната манекенка и супер модел Жизел Бюндхен, която е обявена за най-скъпо платената в модния бранш. Красивата Жизел роди вече две деца - Бенджамин и Вивиан, а е на 33 години и все още оглавява класацията на супер моделите, освен това е една от гордостите на Бразилия.

[caption id="attachment_319912" align="aligncenter" width="224"]Пуйол и Жизел Бюндхен ще дадат купата на световното Жизел Бюндхен ще награди победителя по футбол[/caption]

Жизел Бюндхем има афинитет към спорта. Мъжът й Том Брейди е спортист, а освен това преди да избере модата е била увлечена и е тренирала волейбол. Манекенката има още пет сестри - Рикел, Грациела, Габриела, Рафаела и близначката й на име Патриция, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319911" align="aligncenter" width="300"]Пуйол и Жизел Бюндхен ще дадат купата на световното Жизел Бюндхен ще връчи световната титла[/caption]

Дългоочакваният финал е утре вечер. Въпреки че Жизел Бюндхен има немски корени, тя се чувства истинска бразилка и е разочарована от представянето на родината си, но пък с радост ще награди най-достойният да спечели трофея. Остават броени часове до едно от най-чаканите събития на 2014 година, за да разберем дали титлата по футбол отново ще се завърне в Европа или Аржентина ще триумфира точно в страната пряк конкурент - Бразилия.