Боксовата легенда Майк Тайсън попадна в обективите на феновете, които го снимаха в инвалидна количка и държащ бастун. 56-годишнят бивш световен шампион по бокс бе забелязан на летището в Маями, Флорида.

За съжаление на феновете той не можел да се движи сам, а бил настанен в инвалидна количка и в придвижването му помагали други хора. Въпреки това Динозавъра не отказа да се снима с неговите фенове и търпеливо ги изчака.

По непотвърдена информация той има сериозни здравословни проблеми и дори се смята, че едва ли ще се подобри от тях. Само преди седмици той отново бе заловен от обективите да се придвижва с бастун из Ню Йорк. Някои от по-близките му твърдят, че той страда от ишиас, който не за първи път му създава проблеми. С него той е имал сериозни проблеми през 2020-та година.

А само преди месец Железния Майк изненада неприятно феновете си, като заяви, че предполага, че скоро няма да е сред живите.

Тайсън е роден на 30-ти юни през 1966-та, като остава едно от най-разпознаваемите лица в бокса и синоним на шампион. През 1987-ма става световен шампион в абсолютна категория. Неговото име остава „записано в боксовите хроники със златни букви“.

Източник: lupa.bg