Всеизвестен е фактът, че холивудската звезда Майкъл Дъглас бе диагностициран със злокачествено образувание на гърлото преди 12 години.

След тежка тригодишна битка с коварното заболяване, ракът на актьора премина в ремисия. Вероятността да се получи рецидив обаче далеч не е за подценяване.
Според признанията, направени лично от Майкъл Дъглас, този му проблем се дължи на твърде честото и безразборно практикуване на орален се*с.

По време на ваканцията му, Дъглас се появи неглиже, а видът му напомняше повече на баща му Кърк, който напусна този свят на 103-годишна възраст, отколкото от красавеца, когото познаваме от екрана.
Той се придвижвал подпомаган от близкия си приятел – милиардера Лорънс Строл. Канадският бизнесмен и шеф на отбор от „Формула 1“ е собственик на яхтата, на което семейството на холивудската звезда отбеляза двойния си рожден ден. 

Актьорът бе облечен повече от небрежно. Той бе заложил на огромен сив пуловер като на клошар, а Катрин Зита-Джоунс бе олицетворение на стила с ефектния розов шал и морския костюм, на които бе заложила. Вероятно това е и причината, поради която се движеше по-настрани от него.

Припомняме, че двойката сключиха брак през 2000 година. Бракът между нея и 25-години по-възрастния Майкъл Дъглас продължава и до днес и се счита за един от най-дългите в Холивуд. Двамата се запознаха по време на филмовия фестивал в Довил, където красавицата представи „Маската на Зоро“. В края на вечерта актьорът заявява на Катрин, че той ще бъде бащата на децата й. Тя пък му отговаря, че е чувала и виждала много за него, след което му пожелала „Лека нощ“. По-късно обаче не успява да устои на чара и банковата му сметка.
Източник: Уикенд
 

Завърна ли се наистина ракът при Майкъл Дъглас?