Защо "Биг Брадър" винаги се превръща в един абсолютен цирк?! Съзнателно или не, но шоуто върви все надолу като оригиналност и новаторство!

Независимо дали участниците са "вип" персони или обикновени граждани, шоуто винаги започва с големи очаквания, невероятни реклами и се превръща в истинска досадна седянка на хора, които ги интересува само къде им е яденето, колко цигари са им останали и дали има достатъчно алкохол. Започват се безумни и без никакъв смисъл разговори и спорове, които после се раздуват по всички останали телевизионни предавания.

Дали това е търсен ефект от продуцентите на "Биг Брадър" и само караниците и скандалите могат да задържат аудиторията, която предпочита такива риалити формати, или пък това дълго стоене само в едно пространство наистина показва същността на човек, то тогава тази същност е доста неинтригуваща.

Всякакви игри, мисии или превъплъщения в различни образи са тотално оставени на заден план, единствено се коментира бюджетът и храната, а в момента в къщата пребивават уж хора, които би трябвало да не се тревожат само за яденето, понеже са някакви по-изтънчени среди. Уви, рядко им личи това!

[caption id="attachment_327062" align="aligncenter" width="300"]Защо "Биг Брадър" винаги се превръща в цирк Защо "Биг Брадър" винаги се превръща в цирк[/caption]

Най-странното е, че дори когато все пак има единици побрани личности, които по принцип са успели, дават интересни интервюта и са любопитни много често, когато влязат в тази къща, стават скучни, сприхави и неотличаващи се. Чувството за хумор в "Биг Брадър" е рядко срещано, темите за разговор са посредствени, а би трябвало подобни хора да изявят своето въображение и артистичност. Съмнително е как се крепи рейтинга на тази продукция, а и доста жалко, ако това е най-гледаното реално предаване в ефира ни.

Все пак, ако някоя звезда иска да си остане положителен герой в медийното пространство, по-скоро е препоръчително да избягва участие в този формат на Нова ТВ, счита Kliuki.bg.