Бен Афлек още изпитва нешо към Дженифър Лопес!

Защо Бен Афлек още страда за Джей Ло, това пишат и в изданието "Лайфстайл", а този слух се разпространи от Моли Блум. Тя е писателка, която описва живота на различни знаменитости, клюки, подробности и различни пикантерии.

Въпреки че днес Бен Афлек и Джей Ло са официално разделени, всеки има своя живот. Бен е женен за красивата си колежка Дженифър Гарднър, с три деца, а Джей Ло има близнаци и се развива професионално. Последното й постижение е поканата да открие с песен Световното по футбол, Бразилия 2014.

[caption id="attachment_318832" align="alignright" width="300"]Джей Ло е една от най-силните любови на Бен Афлек Джей Ло е една от най-силните любови на Бен Афлек[/caption]

Според писателката обаче именно под влияние на алкохол, наркотици или други стимуланти хората са най-открити. А именно докато играел хазарт, Бен Афлек много често разказвал за любовната си афера с привлекателната латино дива. Точно нейното очарователно тяло много липсвало на Бен, явно понеже той често говорел за него, с което подсказвал, че тя още е в мислите му.

А от там писателката Моли Блум си правила извода, че Бен Афлек не е прежалил бившата си любов с гласовитата Джей Ло. А може ли да се забрави лесно изкусителка като Дженифър Лопес, но пък семейният живот с Гарднър изглежда също чудесен. Затова може би писателката Блум е преувеличила леко слуха.