На дърти години изтрещя Кралицата на попа - Мадона. Поне в това са убедени хиляди потребители по света, станали свидетели на последното й изказване в откровен разговор с виртуални почитатели. Попитана за какво съжалява в своя живот, Мадж заяви, че й се е искало никога да не се е омъжвала.

Знаем, че тя е била "бракувана" само два пъти - веднъж за Шон Пен и още веднъж за Гай Ричи като съответно браковете й изтраяха 4 и 8 години (последното за нея си е рекорд). Мадона обаче заяви на всеослушание, че това е било голяма тъпотия и повече няма и да чуе за подобни обвързвания.

Нещо повече - певицата призна, че в главата й винаги с*ксът е бил на първо място, а с течението на годините я завладява още повече. "Обсебена съм от него и смятам, че това е гот. Ще го правя колкото мога повече и с колкото искам мъже и жени, това е супер! В тези мигове се чувствам себе си и съм реално удовлетворена и щастлива", изцепи се Мадона.

Помним, че навремето тя бе скандализирала света с признанието, че не харесва и не си ляга с мъже, които имат малки "питони". "Обичам големите и тлъсти, мазни чл*нове, мъже с мижави атрибути да не ме доближават", заяви тогава Мадж.

Всички тези нейни изказвания обаче станаха повод мнозина да заявят категорично, че певицата е изчаткала и вече показва симптоми на старческо слабоумие.