Габриела и Виктор Пералта са най-татуираното семейство на света. Двойката вече страда, че няма повече къде да си прави нови татуси!

[caption id="attachment_307970" align="alignright" width="340"]Най-татуираното семейство е в паника: няма място за нови татуси! Най-татуираното семейство е в паника: няма място за нови татуси![/caption]

90 процента от тялото на Виктор и 65 от това на Габриела са покрити с уникални знаци и рисунки, описват от topnews.ru. За капак всеки от тях има и по 50 пиърсинга. Лика и прилика! 42-годишната Габриела и 43годишният Виктор са претърпели 77 по-сериозни изменения на тялото, преди да влязат в Гинес като най-татуираното семейство на света.

Всеки от съпрузите в най-татуираното семейство има по 11 подкожни импланти, по 5 зъбни импланти, по 4 разширения за уши, по два ушни болта. Претърпели са и разделение на езиците – ужас!!!

[caption id="attachment_307971" align="alignleft" width="300"]Най-татуираното семейство се стреми към човешко съвършенство Най-татуираното семейство се стреми към човешко съвършенство[/caption]

Габриела и Виктор се познават от 18 години, а са женени от 13, припомняме от kliuki.bg. В най-татуираното семейство ги е превърнала общата им тяга към усъвършенстването на човешкото тяло, каквото и да означава това. Сега те се смятат за почти идеални и безумно се обичат.

Най-татуираното семейство живее в Аржентина; двамата обикновено се движат заедно и появата им винаги е впечатляваща.

[caption id="attachment_307972" align="alignright" width="300"]Най-татуираното семейство вече е в Гинес Най-татуираното семейство вече е в Гинес[/caption]

Трудно е да се приеме, че към подобна гледка някой може да остане безразличен! Наскоро най-татуираното семейство участва на голям тату-фестивал във Венецуела, където имаше около 300 подобни на Габриела и Виктор ентусиасти на “гравюрите” върху тяло.

Виктор, който е от Уругвай, но живее в родината на съпругата си – Аржентина, е споделил по време на фестивала голямата мъка на най-татуираното семейство. Душите им копнеят за нови рисунки върху телата, но свободното място почти е свършило и няма накъде повече да се развиват!

Трябва да се признае, че телесните повърхности на най-татуираното семейство наистина са уникална гледка. Само си помислете какво е трябвало да изтърпят и колко труд са хвърлили тату-дизайнерите, докато постигнат това съвършенство на изкуството си! Ами раздвоените езици?! И все пак човек не може да не се запита: а какво от това? И защо?!

http://youtu.be/4x8DbE5Vr9c