21-годишната Франсис, дъщеря на Кърт Кобейн и Къртни Лав, сериозно тревожи приятелите си. Сладката Франсис все повече затъва в алкохола и леката дрога. Мъчи я депресия и мнозина се питат дали и при нея тя няма да свърши както при баща й?!

[caption id="attachment_306845" align="alignright" width="199"]Франсис никога не изтрезнява, коментират приятели на младата Кобейн Франсис никога не изтрезнява, коментират приятели на младата Кобейн[/caption]

Дъщерята на Кърт Кобейн получи бащиното си наследство преди три години, информират от woman.ru. От този момент момичето изведнъж промени драстично живота си: направи си татуировки и пиърсинг на езика, боядиса косата си розова и буквално се изду като балон, трупайки наднормени килограми в двуцифрено изражение.

“Франсис никога не изтрезнява и това ни плаши” – признават приятелите на младата художничка. Единствената дъщеря на легендарния Кобейн се реализира в живописта. Пред популярното издание The National Enquirer тайфата на Франсис коментира, че подобно поведение може да се приеме донякъде за нормално –

[caption id="attachment_306840" align="alignleft" width="199"]Кърт Кобейн бил луд по дъщеря си Кърт Кобейн бил луд по дъщеря си[/caption]

като знае човек кои са родителите й. Самите те обаче се страхуват, че този живот е началото на край, който не биха пожелали за Франсис.

От две години Франсис е сгодена за музиканта Исая Силва, но това не помага на момичето да преодолее депресията си. Не е изключено между двамата да има някакви проблеми, за които те предпочитат да не говорят. Исая впрочем бил много внимателен и се грижел топло за Франсис; нямало всъщност никакви видими признаци двамата да се карат.

Възможно е  страданията на младата Франсис да са свързани с факта, че тя не поддържа връзка с майка си Къртни Лав. Съдът забрани на скандалната рок-дива да я възпитава още през 2009 година заради пристрастеността й към наркотиците, научи kliuki.bg. Сега Франсис е пълнолетна, но отношенията между двете продължават да са хладни и те се държат дистанцирано една от друга.

http://youtu.be/mcXYz0gtJeM