Изданието Daily Mirror разкри изключително шокиращ случай на сватба, където невестата открила изневярата на своя младоженец с любовницата му и решила да отмъсти по невиждан начин. Преди сватбата, младата жена получила анонимно SMS с компрометиращата комуникация и снимки на мъжа й с другата жена. Разстроената жена е получила съвет от своите приятелки веднага да отмени сватбата. Така и не се е разбрало кой е източникът на информацията.

Вижте как булка наказа годеника се преди сватбата, разбрала, че кръшка…

След разглеждане на датите на съобщенията, тя установила, че изневярата продължавала няколко месеца, а дори имало съобщения, изпратени само няколко дни преди сватбата. Потресената невеста решила да не отмени сватбата, както й било предложено, а да направи нещо необичайно.

Вижте как булка наказа годеника се преди сватбата, разбрала, че кръшка… - Снимка 2

В деня на сватбата, когато булката се появила пред гостите и ясно заявила, че сватба няма да има, след което споделила цялата ситуация и разкрила подробности за изневярата. Допълнила, че младоженецът не е човекът, за когото го е смятала. Гостите останали шокирани  и с отворена уста от развитието на събитията.

Вижте как булка наказа годеника се преди сватбата, разбрала, че кръшка… - Снимка 3

Невестата изглеждала абсолютно решителна, тя дори прочела напълно попадналите й чатове, за да се запознаят всички присъстващи с подробностите. След това мълчаливо си тръгнала от мястото на сватбата, оставяйки всички присъстващи в изненада.

Този случай ни напомня за сложността на човешките взаимоотношения и важността на доверието и честността в една връзка.

Източник: blitz.bg