Знаменитият комик Роуън Аткинсън смени спортния си суперавтомобил за банално возило от средна класа. Защо ли?

[caption id="attachment_300823" align="alignright" width="238"]speed Аткинсън е горещ почитател на високите скорости[/caption]

Аткинсън, който е повече популярен като Мистър Бийн, притежава състояние от 71 милиона паунда, отбелязват от www.eg.ru .Точно затова е странно, че световноизвестният актьор всеки ден подкарва една симпатична шкодичка – вместо да фучи с някой от суперскъпите си “зверове”. Аткинсън е известен любител на високите скорости, а луксозните автомобили от най-елитни марки са му слабост. Той притежава тузарска колекция от коли, на която много супербогаташи биха завидeли.

[caption id="attachment_300824" align="alignleft" width="300"]been Возило за милион, прeвърнато от Мистър Бийн в куп ламарини[/caption]

Бисер в тази колекция бе прословутият макларън по индивидуална поръчка на Мистър Бийн, за който той броил един милион долара. И фучал с него до насита! Но веднъж късметът му изневерил и на един завой комикът драматично се преобърнал. От макларъна останали само купища ламарини, а Мистър Бийн – очевидно закрилян от небесна сила с тяга към смешното кино – останал почти невредим. На екстремния шофьор му се разминало с няколко драскотини и цицина на главата.

[caption id="attachment_300825" align="alignleft" width="300"]ъььи Днес той кара това[/caption]

Той все пак решил да не дърпа повече дявола за опашката и да не се изкушава с мощните сили на супервозилата си. Ето защо броил скромно 18 000 паунда и станал собственик на шкодичката. Е, и тя е по-специална, като за ценител все пак. Ала шкодичка, не макларън!Не е най-славният вариант за юнак като Мистър Бийн, но с нея не можеш да се поддадеш на скоростни изкушения и да се забиеш някъде с 300 км/ч!