Над 2 милиона долара за песните на Барбара Стейзънд

[caption id="attachment_300603" align="alignright" width="300"]Над 2 милиона долара за Барбара Стрейзън шокираха света Над 2 милиона долара за Барбара Стрейзън шокираха света[/caption]

Някои звезди продължават да печелят само от своето минало. Така е с Барбара Стрейзънд, която макар вече на 71 години, все още е търсена за публични изяви. Нещо повече. Компания Baron Funds е платила цели 2 милона и 300 хиляди, за да осигури появата на звездата по време на конференция на група банкери, свързана с инвестициите. Барбара е изпяла едва 10 песни, сред които хитовете Mamory, Woman in love и People. След това тя е слязла от сцената, без никой да забележи, и си е тръгнала с 2 млн. по-богата.

Концертната изява на Стрейзънд продължила едва час, а публиката била съставена от цели 4 хиляди служители на компанията. Мястото на събитието е Ню Йорк. Въпреки огромната популярност на Барбара Стрейзънд, доста от световните медии са изненадани от тлъстия чек, който певицата получила за толкова епизодична поява.