Тези дни на Седмицата на модата в Ню Йорк новата си колекция представи Джени Пакъм. Тя, както е известно, е може би най-предпочитаният от Кейт Мидълтън дизайнер. Сред интересните й работи със сигурност има такива, към които херцогинята на Кеймбридж ще прояви интерес.

[caption id="attachment_307562" align="alignright" width="199"]Кейт Мидълтън вече носи бижутата на кралица Елизабет Кейт Мидълтън вече носи бижутата на кралица Елизабет[/caption]

Наскоро стана известно, че кралица Елизабет се отнася критично към стайлинга на Кейт Мидълтън, припомнят от woman.ru. Младата съпруга на принц Уилям и майка на престолонаследника принц Джордж не се носи достатъчно скъпо и сдържано за високата си позиция, смятала Елизабет Втора. Бабата на Уилям била недоволна от това, че Кейт Мидълтън предпочита да си купува рокли от онлайн разпродажби и носи евтини, макар и ефектни бижута.

Елизабет Втора настоявала да се консултират с нея при подготовката на Уилям и Кейт за предстоящото традиционно пътуване до Австралия и Нова Зеландия, научи kluki.bg. Тя споменала, че е добре роклите на Кейт да са прилично дълги и че е време младата херцогиня да се откаже от късите си полички. В подгъвите на новите дрехи за Кейт Мидълтън ще бъдат влагани метални нишки, за да са опънати надолу и да не се развяват неприлично при всеки полъх на вятъра.

Кейт Мидълтън едва ли има избор и вероятно ще трябва да се съобрази с протоколните ограничения, за които настоява кралицата. Тя би се отказала от много неща, но вероятно не и от роклите на любимата си Джени Пакъм! Някои от последните рокли на Пакъм като че ли са конструирани специално за ефектния силует на Кейт Мидълтън. Разбира се, стилните вечерни рокли на Джени Пакъм никак не са за пренебрегване! Кейт Мидълтън е умница и със сигурност ще намери вариант да разсее колебанията на кралица Елизабет за някои от детайлите на този гардероб: тук дължината не е проблем, но дълбоките деколтета и смелите цепки едва ли биха я зарадвали.

Всъщност Кейт Мидълтън вече дава знак, че ще се съобрази с условията на кралицата. При една от последните си светски изяви – благотворителната вечер в Националната портретна галерия на Лондон, херцогинята е носела едно от най-красивите и скъпи колиета на кралица Елизабет. По принцип стилът на Кейт Мидълтън е безукорен, а на въпросната вечер херцогинята е била без грешка включително по пунктовете, за които кралицата я критикува.

kate2kate3kate4

http://youtu.be/t_GqYDZ_jng