[caption id="attachment_307081" align="alignright" width="199"]Кели Брук без фотошоп Кели Брук без фотошоп[/caption]

Тя е нещо повече от актриса и модел: апетитните форми на Кели Брук побъркват безброй ценители на женската красота! Формите й са така изразителни, че престижна марка бански костюми нае надарената Кели Брук за последната си рекламна фотосесия в Маями.

Снимките на Кели Брук са автентични, преди да ги естетизират чрез вълшебствата на фотошопа. Кели Брук по бикини: как да не си привлечен, когато знаеш за какво точно става дума!

Кели Брук има много почитатели, но и доста злъчни критици, научи kliuki.bg. Не са малко хората, за които килограмите на Кели са прекалено много. Струва ли си тогава една рекламна кампания да залага на тяло, което аха-аха ще започне да свидетелства за хода на времето? Ако си говорим честно, Кели Брук наистина не е фин силует като ангелите на Victoria's Secret . И ако не се грижи за себе си достатъчно, по сочните й форми скоро ще се появят гънки и целулит. Но всички са така преситени от съвършените фотошоп-продукти, че едно истинско тяло с дребните му недостатъци е истинска награда за очите, признават от woman.ru.

Кели Брук по принцип няма притеснения от тялото си и охотно позира разсъблечена дори когато рекламата не й плаща за това. Някой може и да има задръжки да се показва по бикини с форми като нейните – но не и Кели Брук! Вижте я – не е ли хармонична и привлекателна?!

В интерес на истината – таблоидите на Острова все по-често обръщат внимание на тези леко нестандартни форми и подреждат Кели Брук в списъка на най-привлекателните жени на планетата. Онези, които я харесват, намират задните й части също така вълнуващи, както тези на Дженифър Лопес и Бионсе.

Честно казано – снимките (виж още ТУК) на Кели Брук спокойно могат да се тиражират без ретуш. Наистина си я бива!

kelikeli3keli4 http://youtu.be/J8IqgyNE5Es