Виктория Бекъм довери пред популярното списание Allure, че се е отказала да си бръсне краката. Сега за тривиалната процедура тя поверява плътта си на персонала в козметично студио, където това се прави със специално лазерно устройство.

[caption id="attachment_308126" align="alignright" width="300"]Виктория Бекъм смята, че животът й в Америка е бил най-щастлив Виктория Бекъм смята, че животът й в Америка е бил най-щастлив[/caption]

39-годишната Виктория Бекъм споделя, че научила за лазерното обезкосмяване от приятелката си Ева Лонгория. След като пробвала екстрата за първи път, Викория Бекъм онокчателно се отказала от старомодните самобръсначки. Да се прави това с лазер е къде-къде по-приятно, а и резултатът си струва, откровеничи Виктория Бекъм.

[caption id="attachment_308127" align="alignleft" width="244"]Лазерът е новото изкушение на Виктория Бекъм Лазерът е новото изкушение на Виктория Бекъм[/caption]

Според признанията й съветът, който Лонгория й дала, бил един от най-добрите в живота й. Виктория пунктуално описва как се чувства кожата й, когато от нея е отстранено и най-малкото косъмче. И как винаги може да се отбие в студиото, ако забележи и най-малкия дефект във външността си.

Виктория Бекъм споделя още, че всяка сутрин става в 6 часа и прави шесткилометров крос, узна kliuki.bg. Подобен разговор няма как да мине без темата за гръдните импланти. Още през 1999 година Виктория Бекъм си сложила силикон, но не била сред най-горещите му привърженички и предпочела да се освободи от него. Сега Виктория Бекъм е убедена, че е по-добре една жена да изглежда натурално. Една от причините да си махне имплантите били и разкритията за вредите, които подобна операция може да причини на женския организъм.

Според разказаното от Виктория Бекъм излиза, че най-щастливият период от живота й са били шестте години с Дейвид и децата в Лос Анжелис. Тя харесва нагласите на американците да ценят жените, които правят кариера: “…обществото ги приема по същия начин както мъжете”. В същото време Виктория Бекъм специално подчертава, че не се чувства нещастна в родната си Великобритания. “И тук съм достатъчно щастлива”, обобщава Виктория Бекъм.

http://youtu.be/qO7ZwQUolGg