Френската суперзвезда Венсан Касел сложи изненадващ край на седемгодишната си връзка с шоколадовата сексбомба Тина Кунаки.

 

Актьорът дори успя да заличи всичките си снимки с бившата му любима и общото им дете от социалните мрежи. „Какъв идиот“, както казват французите.

 

Венсан Касел натири шоколадовата си съпруга

По ирония на съдбата и шоколадовата му изгора носи същия прякор като съпругата на Лозан Панов – Бети, наричат я Черният лебед, а на коя отива повече, всеки може да прецени сам за себе си, както биха казали родните антиваксъри.

 

57-годишният Венсан и 26-годишната шоколадова бомба сключиха брак през 2018 г., а година по-късно се роди и дъщеря им Амазони.

Източник разкрива пред таблоида „Дейли Мейл“, че двамата са се разделили преди няколко седмици и към момента се подготвят за предстоящия развод.

 

По всяка вероятност Касел е този, който е сложил край на връзката им, предвид колко съкрушена е Тина от развоя на събитията.

Още един крещящ пример, издаващ, че двойката е пред развод е фактът, че френската суперзвезда  за пръв път от седем години насам не сподели нищо, нито пък честити рождения ден на Тина, който бе на 5 април.

 

Припомняме, че двамата обявиха връзката си през 2016 г., когато екзотичната красавица бе едва на 19 години. Сключиха брак през 2018 г. и се сдобиха с бебе на следващата.

Източник: Уикенд