Сплетните около участниците в семейното риалити Кардашиян са нещо напълно обичайно. Героите му са свикнали да чуват и четат за себе си какво ли не – и в повечето случаи отминават нещата без коментар. Но очевидно Ким Кардашиян е уморена от нападките по свой адрес!

[caption id="attachment_308446" align="alignright" width="300"]На Ким Кардашиян й дойде до гуша от сплетните На Ким Кардашиян й дойде до гуша от сплетните[/caption]

Ким Кардашиян се умори от лавината критики, въпроси и иронични подмятания за килограмите и най-вече за задните й части, коментират от woman.ru. Чашата на търпението й преляла от слуха, че Ким Кардашиян си е сложила импланти, за да поддържа забележителния си задник във върхова форма.

Ким Кардашиян най-накрая реши да отговори лично на присмехулници и критици. Наистина й е дошло до гуша от хапливите думи! Задникът на Ким Кардашиян наднича от екрани и страници на таблоиди и безброй хора се измъчват от съмнения – дали Ким Кардашиян ще успее да отслабне, без тези заоблени форми да провиснат?!

[caption id="attachment_308447" align="alignleft" width="199"]Ким Кардашиян защити задните си части в Twitter Ким Кардашиян защити задните си части в Twitter[/caption]

Колко нещо се изприказва за килограмите на бременната Ким Кардашиян! И че тези килограми никога няма да се стопят, дори ако тя здраво се потруди за това. Но тя отслабна – в това всички се убедиха. Само че как? Не лъже ли, че е отслабнала с диета и спорт? Не си ли е правила липосукция? А историята с имплантите?!

Ким Кардашиян очевидно реши накрая да не си мълчи повече. И най-желязното търпение свършва при подобни атаки! Ким Кардашиян проумя, че таблоидите няма да престанат да се занимават със задника й и запретна ръкави да го защити. На своите критици Ким Kардашиян отговори в Twitter:

“Постоянно виждам статии в таблоидите за това, че съм си сложила импланти на задника или че съм си трансплантирала мазнини. Как може! Живейте си вашия живот!” – избеснява Ким Кардашиян. “ Сравнявате снимките ми отпреди бременността, където съм по-слаба…със сегашните. Но аз все още работя върху себе си. Всяка жена знае колко е трудно да се върнеш във форма след раждане, когато тялото ти така генерално се е променило!” – пише Ким Кардашиян в личния си микроблог.

[caption id="attachment_308448" align="alignright" width="150"]Това изобретение трябва да придържа задните части по същия начин като сутиена Това изобретение трябва да придържа задните части по същия начин като сутиена[/caption]

Вижда се, че Ким Кардашиян не на шега се е ядосала – и това може да се разбере. “Опитвате да ми се подигравате, трябва да се срамувате за това! През последните месеци смъкнах достатъчно килограми и съм горда със себе си. Но не съм идеална и никога няма да отговарям на кльощавите ви стандарти. Не и аз! Не карайте момичетата да се комплексират, защото тялото им е различно!” – завършва пламенно Ким Кардашиян.

Честно – не всички критикуват Ким Кардашиян за килограмите й. Звездата може би не знае, но според британската статистика много жителки на Острова си умират да имат задника на Ким Кардашиян. По признания на пластични хирурзи расте търсенето на този вид разкрасителни процедури, при които размерът на тази забележителна част от женското тяло се увеличава с помощта на специални импланти. Индустрията дори вече е отговорила на този интерес с нещо невиждано досега: “сутиен” за задни части! Това е специално бельо, което се нахлузва като прилепнали шорти, научи kliuki.bg. Задачата му е същата като на сутиена: да повдига и придържа плътта, и да й придава по-заоблена и апетитна форма.

http://youtu.be/U0W0yjL57Sk