Популярната певица Шерил Кроу показва невероятния си южняшки дом в Нашвил, Тенеси пред Architectural Digest. В къщата тя живее със синовете си Леви и Уайът. Тримата се преместват там, след като момчетата навлизат в предучилищна възраст:

Водехме усамотен фермерски живот извън града, но просто дойде моментът, в който трябваше да се преместим на по-централно място. Сега мога да се похваля, че живея на пет минути от Starbucks“, казва Шерил Кроу.

Цялата собственост се простира на над 202 декара. Именно огромният двор е една от основните причини Шерил да реши да се преместят да живеят тук: „Това е правилното място да отгледаш две момчета. Ще ми се да са повече навън, а не вътре“, разказва певицата.

Те разполакат с конюшня, в която в момента имат пет коня, което не е никак много, защото в предишната им ферма са гледали 16, но пък тя се е простирала върху 600 декара и е била далече от града. Разбира се, Шерил Кроу прави всичко възможно, за да направи мястото свой дом, като започва да го оборудва с любимите си неща - повечето от предметите са част огромната й колекция със странни вещи, които открива по антикварни магазини из цяла Америка по време на турнетата си.

"Още с влизането в къщата, ме връхлетя усещането за уют, с който свързвам дома си", казва певицата. Освен конюшня, Кроу си има звукозаписно студио и собствена малка черква, която използва за медитация и размисъл, както и бар.

Източник цитирано по сп. Ева