Мадона няма и помен от себе си!

Кралицата, както я наричат, на поп музиката - Мадона вече просто не е Мадона. И това се вижда с невъоръжено око от дори най-заклетите й почитатели. Мадж, както я наричат, се е обезобразила необратимо като при това си е платила повече от тлъсто за "услугата". В момента тя прилича на своя набор - големия Майкъл Джаксън, с чието лице настъпиха също ужасяващи промени след операции.

Мадона е на 63 години и е ясно, че е с мания за подмладяване и някаква криворазбрана красота. Не можем да гадаем дали тя харесва и изпада в захлас от това, което вижда в огледалото си сутрин, но ние, както и повечето адекватни хора, сме потресени. Лицето на Мадона не е просто изкуствено, то е почти обезобразено.

Очите й са изтеглени възможно най-много настрани и нагоре, скулите и целият й овал са като на кукла от пластмаса, устните са неестествени и де факто тя не може да направи и минимална гримаса или мимика. Да, бръчки вярно няма, но и как да има бръчка по идеално залепен балатум, примерно. Нещо, на което вече прилича фейса й.

"Грам не е останало от любимата ни Мадона, това не е адекватно. Не вижда ли в какво чудовище са я превърнали, а и ще продължават, защото както е тръгнала, надали ще се откаже сама?! Искаме си я такава, каквато беше - чарът й, цялата й харизма са изчезнали като дим. Отвратително е", коментират в интернет.