Мадона пак е с Шон Пен

[caption id="attachment_302656" align="alignright" width="300"]Мадона отново съблазни Шон Пен Мадона отново съблазни Шон Пен[/caption]

Любовта между величието на световната музика Мадона и актьора Шон Пен пак се е възродила, съобщават световните медии. Двете звезди изкараха един доста противоречив брак през 90-те години, а сега отново се виждат. Поводът за тяхното събиране е доста мил. Пен и Мадона са прекарали няколко дни заедно в Хаити, където са обсъждали съвместен благотворителен проект. Там те са били непрестанно заедно, а мнозина дори твърдят, че на моменти са се държали направо като двойка.

Мадона наскоро приключи любовни взаимоотношения с повече от двойно по-младия от нея Брахим Зайбат, с когото нещата нямаше как да се задълбочат не само заради разликата във възрастта, но и заради разстоянието помежду им, тъй като танцьорът живее във Франция.

Кралицата на попа обаче не е от жените, които стоят много дълго сами. Тя веднага е намерила своето утешение в Шон Пен, с когото се чувства отлично, тъй като двамата се познават от много години и са изключително близки.