Кадри от гола мадама, залята обилно с шоколад, но излежаваща се измежду лакомствата на бюфет със сладкиши край хотелски басейн, предизвика вълна от мощно възмущение.

 

Кадрите от куриозната и дори скандална закуска обиколиха мрежите със скоростта на светлината. На въпросната гледка в Сардиния се натъква милански мениджър, който не пропуска да сподели снимки в социалните мрежи.

 

Той не крие, че е останал ужасен и безмълвен от сцената пред очите му и разбира се си задал въпроса по този начин ли се изразява гостоприемството на италианците. Самият той не може да намери отговор какво означава това и каква е била мисълта на хотелската управа.

 

Пишман туристът допълва, че след като изразил възмущението си му било пояснено, че това е шоколадова статуя.

Разбира се младежът продължава да недоумява как хотелската верига, популяризираща семейните ценности може да изложи тялото на своя служителка на ниво посуда, за да зарадва окото на палавите клиенти.

 

Туристи в шок! Поднесоха им гола мадама, полята с шоколад (ФОТО)

14-годишната дъщеря на друг турист също останала възмутена от гледката и отбелязала, че това не е страна, в която можеш да се реализираш.

Заради навдигналото се мощно възмущение в мрежата срещу въпросната хотелска верига, ръководството й било принудено да поиска публично извинение.

Източник: pochivka.blitz.bg