Край на добрите обноски, дворцовият етикет и прочие... Когато се почувства притисната до стената, Меган Маркъл забрави такт и култура и показа, че е готова на всичко. Както знаем, принц Хари вече е говорил с адвокатите си за развода с Маркъл, защото бракът им отдавна е на издихания.

Двамата са отчуждени, като това личи все повече на общите им появи заедно. Вместо да се запита с какво да подобри брака с мъжа си обаче, Меган си показа нрава като обвини не друга, а Кейт Мидълтън. Скандалът е чутовен, а медиите на Острова и зад океана гърмят.

"И Хари ли искаш?! Не ти ли стига Уилям, или те омръзна?! По-добре се погрижи за собствения си брак, защото на мъжа ти отдавна са му дотегнали много неща и като нищо ще го загубиш", беснеела Маркъл, готова да разкаже безкраен брой пикантерии за кралската фамилия, ако се наложи. И, разбира се, срещу добро заплащане.

Причината да се нахвърли върху Кейт са няколко телефонни разговора на Мидълтън с Хари. Както отдавна е ясно и никога не е било тайна, Хари и Кейт са като родни брат и сестра още по времето, когато тя е гадже с Уилям.

"Кейт каза на Хари, че може да й се обажда по всяко време и че ако има нужда от подкрепа или дори да се прибере у дома, за да размисли, тя е насреща. Това вбеси адски Меган", доверяват източниците.