Изглежда холивудският ас Том Круз и младата руска старлетка Елсина Хайрова, наистина са двойка. Изданието „Сън“ отбелязва, че влюбените са си купили апартамент в стара сграда в центъра на Лондон, където се събират веднъж месечно и прекарват заедно 3-4 дни като през това време се скъсват от интимности.

 

Изданието отбелязва, че гнезденцето за чукане струва около 10 млн. паунда, които са били поделени от мултимилионера Круз и старлетката, при това, забележете – по нейно настояване.

 

36-годишната брюнетка е наследница на руския магнат Ринат Хайров и със сигурност не е с актьора заради парите. По тази причина не е срещнала каквито и да било затруднения при поделянето на сумата за апартамента, който е с 4 спални, 3 гостни и 2 кухни. Сградата е разположена в непосредствена близост до тузарския магазин „Хародс“ и макар да не изглежда особено впечатляващо отвън, разполага с изумителен лукс, спа и дори вътрешен парк.

 

От близкото обкръжение на холивудската звезда издават, че заетостта му не му позволява да се вижда по-често със старлетката от веднъж на няколко седмици. На този етап обаче това положение устройвало и двамата, а и Елсина няма никакво намерение да зареже социалните си контакти в английското общество, за да последва актьора в Америка.

 

Холивудският ас не е имал сериозна връзка от 2012 г., когато заряза съпругата си Кейти Холмс. Рускинята пък е свободна след шумния развод с диамантения магнат Дмитрий Цветков преди 4 години, когато прибра огромна сума от състоянието му, в това число и недвижими имоти в Кипър, Дубай и Великобритания.

Според твърденията, само бижутата, които е намазала, са за над 18 млн. паунда.

 

В родината си Елсина е сравнително известно име, но от години живее в британската столица и дори има британско гражданство. Основната й дейност е пръскане на пари и има над 11 000 последователи в социалните мрежи.

 

Един от интересните моменти около нея е фактът, че родителят й е бивш депутат от руската Държавна дума от партията на Владимир Путин „Единна Русия“. Преди това е бил зам-министър на финансите на руската република Татарстан. Западът му е наложил официално санкции заради това, че подкрепя войната в Украйна.

Източник: Уикенд