Интернет пространството е пълно с клипове за мигновена карма (instant karma), които често събират много одобрителни коментари и лайкове.

Подобен е и случаят от следното видео, на което се вижда тарикат с джип как си „получи глобата“ мигновено, след като засече бетоновоз.

На кадрите се вижда как джипът излиза от пресечка и отнема предимство на тежката машина. Също изглежда, че се готви да направи и друго нарушение – забранен ляв завой и пресичане на двойна непрекъсната маркировка. Дали шофьорът на джипа не е видял тежкотоварния камион или е решил, че е „с предимство“ поради това, че шофира SUV не е ясно.

За негово съжаление задаващият се камион е пълен „догоре“ с бетон и не след дълго лъскавият джип се превръща в „паметник“… буквално. Тежкотоварното возило се опитва да спре и успява да го направи преди да се сблъска с джипа, но за съжаление голяма част от бетона се  излива върху него.

В коментарите се заформи дори спор дали собственикът ще успее да стигне до автомивка преди бетонът да е издъхнал, а други са на мнение, че дори и да стигне до там, то никоя автомивка няма да го вземе в този вид…

Друго от коментиращите споделя, че за пълен завършек на ситуацията е трябвало джипът да е с отворен люк.

Все пак успокояващото е, че няма пострадали при ситуацията.

Източник: blitz.bg

Тарикат с джип се направи на интересен на бетоновоз и веднага се сдоби с кола-статуя ВИДЕО

Тарикат с джип се направи на интересен на бетоновоз и веднага се сдоби с кола-статуя ВИДЕО - Снимка 2