Актрисата не издържа и се появи на светло, за да разкаже всичко!

Месеци вече световните медии проглушиха ушите ни с новините около влошеното състояние на любимата на всички Анджелина Джоли, а много от тях буквално я изпратиха в отвъдното.

Феновете четяха и плачеха, но отникъде нямаше яснота относно здравето на талантливата актриса. Поне не до днес. Когато най-големите вестници и телевизии гръмнаха отново, но този път, за да покажат една наистина достоверна информация. А именно, че красавицата е в добро здраве и последното, което смята, е да умира.

andjelinaСамата Анджелина проговори и открито помоли медиите да не я забъркват в подобни ужасяващи клюки, които вредят най-вече на близките й семейството й. Тя сподели, че действително е имала проблеми със здравето си, но е взела необходимите предпазни мерки и по настоящем се чувства в отлична форма.

Доказателството за това, което самата Анджелина обяви е, че вече е започнала снимките на най-новия си филм в Сидни, Австралия. Тя работи усилено, а през свободното си време обича да предприема дълги разходки сред природата заедно с децата си.

Така че нека феновете на Анджи да бъдат спокойни и да не вярват на злите езици, защото хубавицата е добре и ще ни радва още дълги години. Дай Боже!