Нов световен скандал взриви световните медии като в него отново основно действащо лице е Шакира. Този път обаче тя не е в ролята на жертвата - невинната съпруга, на която са сложили рога, а тъкмо обратното - в ролята на безскрупулната любовница.

Оказа се, че големият в тениса Рафаел Надал е правел креватна гимнастика с екзотичната и кръшна певица, при това в момента, в който вече е бил женен за половинката си - Мария Франсиска. За това са готови дори да свидетелстват под клетва близки до тенисиста.

Аферата между Шакира и Надал не е отскоро. Става дума за далечната 2009-та година, когато Шаки снима клипа към парчето си "Джипси", в което главна мъжка и доста любовна роля има Надал. Сами може да видите как двамата се гледат, галят и целуват във видеото - неща, които очевидно са пренесли и извън снимачната площадка.

По онова време певицата е волна като птичка и още не е започнала връзката си с Пике. Надал обаче е сериозно обвързан мъж, което би следвало да му държи панталоните вдигнати. Е, както при повечето мъже, така и при него явно коланът се е оказал хлабав...

"Двамата с Шакира бяха крайно близки по време на снимачния процес, като постоянно се закачаха, побутваха, докосваха се. А как се гледаха само... Трябва да си идиот или сляп, за да не го разбереш още там. После обаче всички бяхме свидетели, че започнаха да излизат заедно вечер и то доста често. Бяха любовници, това е истината", разкриват източниците.