Светлана отиде на почивка в Куба, заедно със съпруга си и остана шокирана от това, което се разкри пред очите й. 

Това, което било най-шокиращо за нея се оказало обичайно за местните.
Светлана започва от това, че полетът до Куба е бил много тежък за нея, тъй като е изкарала цели 15 часа в страшен дискомфорт. Отседнала в хотел във Вардеро – затворено селище, където местните жители не живеят никак добре. Много от къщите там са изоставени, а населението се отнася пренебрежително към Щатите, при все, че именно те са изградили нормалната инфраструктура там.

Светлана е възмутена от това, че е наложена ужасна цензура, липсват стоки и храни от първа необходимост, а на всичкото отгоре хората живеят в условия на несменяема власт. Към това не трябва да се пропуска да се добави прост*туция и висока престъпност.
Руската туристка отбелязва, че нямало как да се отпусне на фона на всичко това, тъй като щяло да е като пир по време на чума.

Най-шокиращо за нея било, че местните жители се разхождат преспокойно по плажа така, както майка ги е родила. Освен това организират развратни танци, а поведението им на обществени места е изключително провокативно. Не крие изненадата си от това, че преобладаващата част от кубинците се държат по този начин дори и да почиват заедно с децата си.
Източник: pochivka.blitz.bg
 

Светлана отиде на почивка в Куба изпадна в потрес

Светлана отиде на почивка в Куба изпадна в потрес - Снимка 2

Светлана отиде на почивка в Куба изпадна в потрес - Снимка 3

Светлана отиде на почивка в Куба изпадна в потрес - Снимка 4