Скандалът в Бъкингамския дворец хвърли в потрес милиони!

Грандиозен скандал разтресе Бъкингамския дворец и разтресе света, като се готви да нанесе съкрушителен удар върху кралското семейство. Това съобщи списание "Глоуб" , а новината заля света с ракетна скорост.

Оказа се, че скоро на една от фамилните вечери, любимата на принц Чарлз Камила така се напила, че едва не скочила на бой срещу Кейт Мидълтън. Ясна е омразата, която Камила изпитва към младата хубавица, заради по-високия й рейтинг в Антлия. А когато чашките й дошли в повече, Камила изляла цялата си завист и злоба.

kralsko semeistvoТя крещяла така силно срещу Кейт Мидълтън и дори заплашила, че ще я удари. Наложило се принц Чалрз да я укротява и тогава тя се нахвърлила и върху него. Заплахата за развод дошла като гръм от ясно небе на Чарлз, както и на другите на вечерята.

Припомняме, че това не е инцидентен момент, в който Камила се държи адски неподобаващо за кралска особа и вреди на репутацията на кралското семейство.

Дали пък не е по-разумно Чалрз действително да се разведе с нея, за да може английската монархия да запази достойнството и доброто си име, говорят поданиците на Великобритания.

И няма да е никак чудно Чарлз и майка му действително се вслушат в съвета на поданиците си.