Михаел Шумахер се бори за своя живот

Ужас и паника настана сред милионите почитатели на Михаел Шумахер. Легендата на Формула 1 в момента се бори за живота, съобщава Zasada.bg. Той е претърпял злощастен инцидент в зимния курорт Мерибел, Франция. Шуми е карал ски със сина си на неофициална писта в Алпите. Пилотът си е ударил тежко главата в камък, налитайки върху него с много висока скорост.

Към този момент състоянието на великия Шумахер е критично. Той дори се намира в кома, от която лекарите правят опити да го изкарат със спешна мозъчна операция. Първоначално нещата не са изглеждали толкова злощастни, но в последствие състоянието на германеца се е влошило и има реална опасност за живота му.

[caption id="attachment_304033" align="aligncenter" width="300"]Michael Милиони по света се молят за живота на Михаел Шумахер[/caption]

Михаел Шумахер е считан за най-великия пилот в цялата история на Формула 1. Той е рекордьор по брой световни титли и брой спечелени състезания. Дано спечели и най-важната битка - тази за живота. Немската легенда скоро ще навърши 45 години, желаем му го от сърце.