Легендата на холивудското кино Том Круз впечатлява все повече с всяка изминала година. Причината - той сякаш не остарява, а се подмладява, подобно на онзи филм с Брад Пит в главната роля... Сега Том е на 60 лазарника, но де факто никой не му дава повече от 50, че и по-надолу.

Из щатските таблоиди отдавна се твърди, че актьорът не излиза от клиниките за естетична хирургия, където правят чудеса с лицето му. Дори го обвиняват, че е станал маниак на тема ботокс и скоро физиономията му ще стане неспособна да изразява чувства и мимики. Разбира се, това при него е невъзможно, предвид характера на професията.

Преди дни един от най-доверените хора от екипа на актьора осветли всички по темата за младостта му и успя да шокира милиони. Защото се оказа, че Круз не ползва тонове ботокс, а нещо, което не сте и предполагали - изпражнения от гласовития славей.

Именно акото на птичката имало уникални регенериращи свойства и правело чудеса с еластичността и бръчките по кожата. "Невероятно е как едно чисто природно нещо като това може да действа по-добре и по-полезно от скъпите процедури", дивял се Том.

Разбира се, никой не уточнява как точно се ползват въпросните изпражнения, вероятно и там си има техника и правила.