Войната между Шакира и бившата й голяма любов - Жерар Пике става все по-ожесточена и явно няма да приключи скоро. Това само показва колко наранена е латино дивата, която де факто първа разпали пожара. Знаем, че преди дни Шаки извади нова песен, изцяло посветена на футболиста.

В нея тя обвинява Пике, че е красив, но тъп и че я е сменил за жена, която е много под нея. "Да имаш Ферари, а да го смениш с Туинго... Да са ти дали Ролекс, а ти да се загледаш по Касио..." - тези и много други нападки има в текста на певицата, но ето, че Пике не се забави с отговора.

След обидите на Шакира: Пике й отвърна скандално и защити любовницата си! (СНИМКИ)

На пресконференция със свои колеги вчера, той излезе и смело вдигна ръка във въздуха срещу камерите, за да покаже гордо, че носи именно Касио. Даже стана ясно и че е сключил светкавичен договор с фирмата, което натрива носа на Шакира.

След обидите на Шакира: Пике й отвърна скандално и защити любовницата си! (СНИМКИ) - Снимка 2

С постъпката си Пике доказа още нещо - че наистина е сериозно хлътнал по младата Клара Марти. Мнозина бяха готови да се басират, че той няма да издържи с нея и седмица, а ще поиска с подвита опашка да се прибере при жена си. Е, това не само не се случи, но и Пике е почти постоянно с Клара, която води със себе си по света.

Впрочем досетливи припомниха и че самата Шакира предаде грубо бившата си половинка преди години, изневерявайки му именно с Пике.