Рафаел ван дер Ваар тъгува по своето бебе

[caption id="attachment_302264" align="alignright" width="300"]Рафаел ван дер Ваарт изгуби най-ценото - своето бебе... Рафаел ван дер Ваарт изгуби най-ценното - своето бебе...[/caption]

Ужасно нещо връхлетя известния футболист Рафаел ван дер Ваарт. Неговата половинка Сабия е направила спонтанен аборт, съобщават холандските медии. Красавицата беше в петия месец, но усложнения в бременността са довели до фаталния край.

Ударът за двойката е много тежък. Рафа и Саби бяха толкова щастливи, че ще имат дете, дори побързаха да се похвалят с пола на бебето, който трябваше да е женски. Сега и двамата не искат да виждат никого и е нормално. Още повече, че за дамата това е втори такъв случай. Тя направи аборт и преди 5 години, но тогава бащата беше друг футболист - Халид Буларуз.

Рафаел ван дер Ваарт е с красивата Сабия едва от началото на тази година. Преди това той изживя тежък развод с бившата приятелка на сегашната му любов - Силви. Много приятели и съотборници са се обадили на футболиста, за да му изкажат съчувствие. На него обаче в момента не му е до разговори.

Една душа така и не видя бял свят. Дано горе бъде истински щастлива.