Една от големите звезди на култовия сериал „Бар Наздраве“ Кърсти Али, бе погубена от скоротечен рак.

 

Актрисата издъхна на 71-годишна възраст. Тя изгубила битката с коварния рак на дебелото черво, с който била диагностицирана наскоро. Когато туморът бил открит, вече било твърде късно, тъй като пуснал разсейки из цялото тяло.

 

Първите признаци на болестта се проявили преди около година. Отначало страдала едновременно от запек и диария, а през лятото на тази година изхожданията й били придружени с кръв. Тя потърсила лекарска помощ, но вече било твърде късно.

 

Още от младежките си години Кърсти имала проблеми с червата. От стрес по загубата на майка й в автомобилна катастрофа, получила колит и гастрит в остра форма. При същия този инцидент баща й пък пострадал сериозно.

 

Звездата на Кърсти Али изгрява когато през 1987 г. получава главна роля в шестия сезон на „Бар Наздраве“. Тя играе до финала на хитовия ситком през 1993 г., след което получава покани и за високобюджетни продукции като „Виж кой говори“ и риалити предаванията „Денсинг старс“, „Маскираният певец“ и др.

 

През годините актрисата натрупва състояние в размер на 40 млн. долара като 5 от тях дарява на скандалната Сциентоложка църква, на която е ревностен последовател. Запознати с постиженията й припомнят, че тя е лауреат на наградите „Еми“ и „Златен глобус“. От 1995 г. има и звезда на Алеята на славата.

Източник: Уикенд

Скоротечен рак погуби Кърсти Али от „Бар Наздраве“