Дуетът “Тату”, чиято скандална слава от края на миналия век още не е помръкнала, хвърли бомба с участието си на олимпийския старт в Сочи.

[caption id="attachment_308155" align="alignright" width="300"]"Тату" отново се разпадна "Тату" отново се разпадна[/caption]

Сега Лена Катина – рижата къдрокоска от дуета “Тату”, официално се отказа от по-нататъшно сътрудничество със старата си партньорка Юлия Волкова, пишат от topnews.ru. Даже обясни, че прави това заради некоректното поведение на Волкова. Припомняме, че на откриването на Олимпиадата двойката с хомо-слава от "Тату" изпя емблематичната си песен “Нас не догонят” (“Няма да ни стигнат”). Това вече бе тълкувано като патриотична позиция преди големите състезания.

Веднага след триумфа на завръщането си дуетът “Тату” отприщи всенародната любов. Като истински звезди Лена и Юля започнаха да получават предложения за участия и покани за гостуване. И тъкмо когато пред дуета

[caption id="attachment_308156" align="alignleft" width="300"]Участието на "Тату" в олимпийския старт отприщи всенародната любов Участието на "Тату" в олимпийския старт отприщи всенародната любов[/caption]

“Тату” се открехна възможността за нов скок в кариерата, гръмна скандал: Лена Катина декларира чрез видеообръщение в социалните мрежи, че няма да работи с Волкова. Всички вече договорени нови концерти на дуета "Тату" са отменени.

Какво се случи в “Тату”? Лена Катина се жалва, че Волкова поискала от нея пълно подчинение по всички въпроси. “Ако не й се подчиня, тя ще намери друго рижо момиче и ще продължи”, разкрива Катина особеното бъдеще на дуета “Тату”. Нещо повече: според Катина бившата й партньорка Юля Волкова я заплашила, че ще блокира плановете й за солова кариера и че ще “впрегне” за това всичките си връзки в руските ТВ-канали.

Юлия Волкова още не е коментирала новия скандал в дуета “Тату”, провери kliuki.bg. Както е известно, брюнетката от момичешкия тандем "Тату" бе по-активна в публичните си изяви през годините на раздялата. Тя продължи да пее, но постоянно привличаше вниманието най-вече с любовните си връзки с представители на двата пола, бетонирайки изначалната версия за гей-основите на дуета "Тату". За разлика от Волкова – Лена Катина призна в крайна сметка, че любовната връзка на двете пеещи тийнейджърки е била PR-роля. Младите участнички в дуета “Тату” я изиграли с комерсиална цел.

http://youtu.be/aHJPEEvXcr8