Синът на един от най-обичаните и богати американски рок музиканти Брус Спрингстийн, който преди три години продаде каталога си на „Сони“ и къта в банката впечатляващите 660 млн. долара, започна работа като пожарникар.

 

Богатството на Брус далеч не означава, че наследниците му си угаждат и ще бръмчат с яхти до края на живота си.

Синът на милионера Брус Спрингстийн стана пожарникар, ще взима 3 500 долара на месец

Сам – синът на Брус Спрингстийн се е присъединил към пожарната команда на градчето Норт Уойлдууд с население 3600 души. Стартовата му заплата е малко над 3 000 долара месечно. Тук е мястото да отбележим, че шефът на пожарникарите се разписва срещу годишна сума от 48 000 долара – сума, която Спрингстийн-старши изкарва за 15 минути.

 

Синът на милионера Брус Спрингстийн стана пожарникар, ще взима 3 500 долара на месец - Снимка 2

Брус и съпругата му Пати Скиалфа дори са присъствали на церемонията по назначаването на Сам и го определили като „героят на семейството“.

Синът на милионера Брус Спрингстийн стана пожарникар, ще взима 3 500 долара на месец - Снимка 3

Към днешна дата музикантът е отменил всичките си концерти, след като преди няколко месеца спука язва на стомаха. Предвид, че почива покрай интервенцията, нямало как да не даде едно рамо на Сам, вместо да му бутне банковата карта в ръката и да го прати към Куршвел, както би направил някой наш Ветко на негово място.

Източник: Уикенд