Дейвид Бекъм отново е герой на рекламна фотосесия за популярната шведска марка H&M. Фотосите го показват в продукти на световния производител на бельо, но този път кампанията включва и атрактивно филмче.

[caption id="attachment_306451" align="alignright" width="234"]Бекъм демонстрира отлична форма, пестеливо опакован в марковото бельо Бекъм демонстрира отлична форма, пестеливо опакован в марковото бельо[/caption]

Клипът вече се върти в You tube, а официално ще бъде представен на втори февруари (каква дата само!) по време на финала за Суперкупата. Междувременно в мрежата върви гласуване: почитателите на Бекъм трябва да изберат един от два варианта на марковата реклама. На единия суперфутболистът е облечен, а на другия изпълнява различни атлетични номера по долни гащи, научи kluki.bg.

Сюжетът на филмчето акцентира върху великолепната спортна форма на модела: в кадър Дейвид Бекъм тича по покривите, преодолява на бегом стълби и се спуска по вертикален лост.

Очевидно Бекъм е надраснал вродената си стеснителност, която (уж) страшно му пречела на първите фотосесии. Човекът спря да говори, че това му е за последно – защото децата му го питали как не го е срам да се появява полугол по рекламните постери. Самият той бил втрещен да види собственото си изображение, разпънато върху цялото тяло на градски автобус. Естествено – по бельо.

Трябва ли да казваме, че в разголения ни свят да застанеш пред камерата по прилепнали гащета е нещо напълно невинно?!