На любовния хоризонт да Григор Димитров изгря въшливата с пари наследница на легендарните тенисисти Андре Агаси и Щефи Граф – Джаз Ел Агаси.

Покрай спечелената от родния тенисист титла от турнира АТП 250 в Бризбейн (Австралия), 20-годишната хубавелка издаде тръпката си към него.

 

Блондинката призна в мрежата при триумфа на хасковлията: „Направо ме възбуди!“. Мълвата носи, че тя въздиша по нашенеца още от времето, в което баща й работеше в треньорския му екип. Вероятно си спомняте, че легендарният плешивец бе негов личен ментор на корта в продължение на близо две години в периода 2018-2020 г. Тогава Григор неколкократно посещавал дома на Агаси в Лас Вегас. Още тогава малолетната по онова време Джаз Ел Агаси хлътнала по Гришо. Той обаче съвсем очаквано не гледал със същите очи на нея, още повече, че вече бил в разгара романса му със световноизвестната Никол Шерцингер.

 

Джаз Ел Агаси

Към днешна дата Джаз Ел Агаси е толкоз засукана и изкусителна, че трудно някой би й устоял. Освен това е неприлично богата и необвързана. Запознати изчисляват, че финансовото състояние на родителите й възлиза на стойност около 300 млн. долара. 20-годишната им наследница обаче се опитва да избяга от сянката на известните си родители, макар да е наследила тръпката към тениса от тях, но така и не поема към спорта.

Русокоската стартира кариера в модата – още една среда, където Гришо обича да вършее с пълна сила.

 

Тънката подробност тук обаче е, че нашенецът вече е на 32 години и е на вълна брак и деца, докато Джаз Ел тепърва ще се очуква в живота. Близки до семейството на хасковлията издават, че майка му, която винаги дебне като орлица любовния живот на сина си, приела с усмивка цялата история. Тя обаче все по-често обсъжда с приятелките си в Хасково, че наследницата на Агаси и Щефи Граф изглежда порядъчно момиче, а и освен това е добра партия, тъй като е достатъчно богата и няма да се оглежда за парите на Гришо като предишните му изгори.

Източник: Уикенд