Певицата Шаная Туейн най-накрая проговори за противния си пастрок Джери, който е мъртъв от десетилетие.

 

Канадската изпълнителка никога не е крила, че детството й, заедно с това на четиримата й братя и сестри, е било изключително трудно. Майката работи на три места, но въпреки това израстват в ужасяваща бедност.

 

Шаная обаче едва сега проговори, че всъщност истинският демон от детските й години е бил пастрокът й Джери, който я изнасилвал постоянно, след като навършила десет години.

57-годишната днес изпълнителка споделя, че се срамувала, че е момиче, тъй като Джери не пропускал възможност да я опипа. В тийнейджърските години, когато бюстът й започнал да расте го пристягала с бинт, за да не го възбужда и подстригвала късо косата си.

Това обаче не го спряло и той продължил да й посяга, докато не навършила 17 години и напуснала дома си.

 

Сексуалното насилие вървяло ръка за ръка с физическия и психическия тормоз, но тя за щастие се научила да изключва поне тях.

Майка й Шарън и пастрокът й загиват през 1987 г., когато мъртвопияният Джери забива колата им в камион. В онзи момент обаче певицата, която била едва на 22 години, почувствала единствено облекчение, защото знаела, че вече е самостоятелна жена. Тези хора били само част от миналото й, с което искала да се раздели.

 

Тя обаче категорично отказва да коментира дали другите й братя и сестри също са ставали жертва на сексуално насилие от страна на пастрока им. Съветът й към всички попаднали в ситуация като нейната е да не се примиряват и да не преглъщат насилието, а да потърсят помощ.

Източник: Уикенд