Бясна е латино дивата Шакира и разбира се, обект на гнева й е бившата й голяма любов - Жерар Пике. Певицата още не е преодоляла разочарованието от предателството на играча на "Барса", който я направи лопатар, а ето, че изскочи поредният шок за нея.

Става дума за видеозапис, попаднал случайно у Шакира. На него се вижда как Пике управлява колата си, а до него е единият от синовете им. Детето е малко и би следвало да се вози с колан и то на задната седалка. В клипчето обаче то е до баща си отпред, а на всичко отгоре двамата пеят, ръкомахат и Пике прави опасна маневра с рязък завой.

Тази гледка и фактът, че безотговорният й бивш застрашава живота на децата й, накара Шакира да откачи. Певицата се закани люто и обеща да отнеме родителските права на Жерар, ако се наложи. В едно обаче е сигурна - децата й няма да бъдат с баща си, когато той е с Клара Марти.

"Шакира е категорична и сме убедени, че ще спечели при евентуално съдебно дело. Толкова е бясна, че се закани да съсипе Пике, особено ако не държи Клара далеч от синовете й", разкри източник от екипа на певицата.

Подкрепата за Шаки е огромна и от цял свят като милиони хора са убедени, че Пике и Марти са "подли изроди, които ще си платят за стореното". Тепърва ще се види какво има да става и дали новите влюбени действително ще са още влюбени след годинка, да речем...