23-годишна е мацката, която не само завъртя главата на Жерар Пике, но и успя да го обвърже сериозно. Това са последните новини около футболиста на "Барса", който бил хлътнал като пубертет, че и отгоре. Мястото на Шакира в сърцето му заела Клара - млада студентка, която работи в ПР отдела му и с която той подивял от любов.

Двамата са в сериозна връзка, разкриха близки до Пике и затова той не иска по никакъв начин снимки на Клара или техни общи да излизат в публичното пространство. За Жерар това било още прекалено ново и твърде лично, за да позволи клюки и одумки да развалят магията и да изплашат гаджето му.

Помним обаче, че почти веднага след скандала за изневярата му и раздялата с Шакира, същият той се опита да я помоли за прошка и да се върне при нея. Шакира отказа категорично и го натири от живота си веднъж и завинаги. Така че кое е било първото желание на Пике и коя обича наистина - певицата или студентката, можем да гадаем.

Бившите обаче се разбраха за основния проблем и това са децата, които ще останат да живеят с майка си, а баща им ще може да ги посещава няколко пъти годишно или когато пожелае. Шакира смяташе да се премести със синовете си в Америка като дори не поиска и цент издръжка от Пике.