Шакира платила сериозна сума снимките да не видят бял свят!

Крахът на най-обичаната двойка - тази на Пике и Шакира, вече седмици е вайръл тема в мрежите по света. Главно, защото години наред, повече от 10, двамата бяха наистина образец за перфектното семейство, вярност и искрена любов. Е да, ама явно не. Жерар Пике бе уличен в сексуална афера с млада журналистка, а Шакира му показа пътния лист директно.

Мнозина се питат как и откъде певицата е научила за връзката на мъжа си. Дали й е казала някоя "доброжелателна" дружка или футболистът сам се е издал... Нито едно от двете. Разкри се, че Шакира сама е заподозряла промяната в поведението и обичайните навици на любимия си, а съмнението се е загнездило в мозъка й.

Затова тя не се колебала дълго и наела детективска агенция, която да следи постоянно Пике и да го хване в крачка. Опитните детективи изобщо не се затруднили със задачата, още повече, че Жерар дори и не подозирал какво му готви Шакира. По време на разследването певицата се правила на ударена и не показвала грам различие в държанието си към него.

Щом обаче снимките станали факт и детективите й поднесли на тепсия потресаващите гледки с младата блондинка, изпълнителката избесняла. Не е нужно да обясняваме какво е последвало в дома им с Пике, а Шакира платила тлъсто на детективите, за да не показват снимките никога и на никого.