Виктория Бекъм е пред нервен срив!

Пред сериозен нервен срив е Виктория Бекъм, а мъжът й не крие, че също няма миг спокойствие от месеци. Причината е, че от миналата година 58-годишна психарка преследва семейството, а наскоро се опитала да отвлече дъщеря им Харпър. Маниакално влюбената в Дейвид Бекъм госпожа се пробвала да вземе Харпър от училището й като се представила за нейна майка.

Виктория Бекъм едва не полудяла след този факт и на няколко пъти алармирала полицията, но се оказало, че застаряващата дама е с психични проблеми и де факто не може да бъде осъдена и пратена в затвор. А и освен писма и съобщения до фамилията, не е направила нищо, което да бъде квалифицирано като престъпление.

"Тази жена държи на нокти Виктория и Дейвид всеки ден. Тя не престава да им пише, особено на Дейвид, като се кълне, че го обича и ще го обича и във вечността, че е неговата половинка и дори, че ще дойде в дома му. А се оказа, че наистина го е правила, тя отлично знае къде е къщата на футболиста", разказват запознати.

Виктория Бекъм изпитвала ужас, когато дъщеря й вече излиза сама навън и дори била притеснена като я пуска на детски лагери или екскурзии. "Наложи се да започне да приема успокоителни, защото нервите й се държат на косъм. Всеки би откачил ако някоя такава луда се лепне за близките му", коментират източниците.