До момента Виктория и Дейвид Бекъм имат четири свои биологични деца - три момчета и едно момиченце! Сега двойката ще осинови африканче и вече ще има цели пет деца!

Неотдавна Виктория Бекъм беше в Африка и участва в мисия с цел помощ на африканските деца. Тогава Виктория останала изумена от условията и средата, в която се отглеждат малките деца в Африка. Тя истински се  натъжила и след като се завърнала у дома, решила, че иска да помогне на поне едно от тези деца, научи Kliuki.bg.

Семейство Бекъм ще си имат пето дете
Семейство Бекъм ще си имат пето по ред дете

Убедила и семейството си, че тази идея е добра и ще бъде много хубаво да има още едно дете в дома им. Запознати със семейство Бекъм твърдят, че Дейвид и децата вече нямат търпения да се запознаят с новото си братче или сестриче от Африка.

Остават да се уточнят някои административни подробности и да се уредят документите по осиновяването. Виктория била много развълнувана и силно решена да довърши започнатото докрай, както пишат и от "Лайфстайл".

След много слухове, скандали и какво ли още не, Дейвид и Виктория са все още заедно и имат семейство, което продължава да се увеличава, сега планират и осиновяване.

След постъпката на двойката Джоли и Пит, които също си осиновиха деца от бедни страни, сега Бекъм ще последват примера им. Това е хубав пример за всички други знаменитости, които могат да предоставят чудесни условия на много нуждаещи се деца. Явно с майчинството най-после Виктория се раздели с облика си на глезена, капризна жена и се превърна в дама със силна социална позиция!