Лъснаха нови разкрития за тайния вертеп на севернокорейския лидер Ким Чен Ун. Дисидентката Йонми Парк разкрива, че ежегодно 25 девственици се вербуват в харема на диктатора, наричан още „Отряд за удоволствия“.

30-годишната хубавица Парк признава, че навремето на два пъти е била мишена на държавното звено, отговарящо за новите попълнения, но в крайна сметка се разминала с тази клета съдба.

 

Носят се легенди за жените в харема на диктатора – според една от тях става дума за 2000 дами, които се грижат Ун да бъде задоволен. Твърди се, че всяка от тях влиза в бордея девствена, направо от класната стая или училищния двор. Селекцията на момичетата е изключително прецизна. За всяка ученичка, която хване окото на агентите на Ким Чен Ун, започва щателно проучване.

 

На първо място се проверява лоялността към компартията, както и семейното потекло. Ако в рода се открият вражески лица и бегълци от страната, момата отпада от селекцията. Такъв е и случаят със засуканата Йонми Парк.

Освен официалната му съпруга Ли Сол Чжу, Ким Чен Ун има специален Отряд за удоволствия

Ако бъде преминат този тест, следва обстоен медицински преглед. Първата работа е да се потвърди, че девойката е девствена, а след това се гледа за всякакви физиологични недостатъци. Дори малък белег по кожата може да затвори вратите на вертепа за секс робините на Ким Чен Ун.

 

„Отрядът за удоволствия” е разделен на три дивизии. Първата е специализирана в масажите и релаксирането, втората отговаря за забавления като пеене и танци, а третата се грижи за сексуалното задоволяване на Ким Чен Ун и неговите сатрапи.

Най-сексапилните доставят наслада само на севернокорейския лидер, а останалите се грижат за свитата му от генерали и политици.

 

Идеята за развратен коптор със секс робини идва оп неговия баща Ким Чен Ир, който го създава още през 70-те години на миналия век. Той вярвал, че сексът с млади момичета ще му донесе безсмъртие. Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст.

Източник: Уикенд