Сара Брайтман изненада с неочаквани признания, малко преди да посети България и да пее пред публика в София.

На 12-ти ноември ще бъде концертът й в България, но Сара Брайтман вече успя да изненада феновете си с няколко прелюбопитни факта от личния си живот. Като това например, че тя всъщност доста добре познава нашия език, защото е имала връзка с българин преди време, но разбира се, тя не каза нищо по-подробно за това.

[caption id="attachment_328427" align="aligncenter" width="225"]Темата за космоса вълнува певицата в живота и в музикалните й творби Темата за космоса вълнува певицата в живота и в музикалните й творби[/caption]

Също така концертът в София ще бъде и един от последните за изпълнителката, защото ще заминава до известната Международна космическа станция, научи Kliuki.bg. Тя ще бъде първата в историята, която ще пее на живо там, а пътуването й ще бъде като осмия турист до космоса до момента.

[caption id="attachment_328424" align="aligncenter" width="300"]Сара Брайтман изненада с неочаквани признания Сара Брайтман изненада с неочаквани признания[/caption]

Подготовката на певицата за космическото й пътешествие е от началото на 2015-та година, затова на Сара Брайтман и предстоят още около девет месеца обучение за излитането в Космоса. Освен това тя спазва специален хранителен и здравословен режим, за да е всичко подходящо за излитането в космоса.

Това е тема, която очевидно я вълнува, защото на нея е посветен и единадесетият й студиен проект "Dreamshaser” от 2013 година. Става дума за космическата тематика, както пишат и от изданието "iNEWS".

[caption id="attachment_328423" align="aligncenter" width="300"]Сара Брайтман е много популярна и е един великолепен глас Сара Брайтман е много популярна и е един великолепен глас[/caption]

Световно известното сопрано на Сара Брайтман ще пренесе феновете й в други светове на своя концерт, заедно със симфоничния оркестър на БНР, споделят организаторите. А тези, които са й почитатели, могат да се възползват все още от билети.

Певицата Сара Брайтман е изпълнителка от световна величина и е чест за нас, че сме част от концертната й програма тази година, тя е изключителен глас и талант в музиката.